Byes Levensstijlen

Byes Levensstijlen

Byes Levensstijlen Byes Levensstijlen
Omschrijving
Waarom zouden we een afscheid niet persoonlijker maken?
Ieder mens heeft een unieke persoonlijkheid, een eigen karakter en levensstijl. Toch, als het leven eindigt, zie je daar bij de meeste rouwuitingen weinig of niets van terug. Veel rouwdrukwerk lijkt op elkaar.

Byes.nl is een online omgeving waarin uitvaartverzorgers en nabestaanden zelf mooie rouwuitingen kunnen maken aan de hand van vele inspirerende voorbeelden. Van rouwadvertentie tot digitale rouwkaarten met online condoleance. Elke uiting in een eigen Levensstijl.

Zelf doen
Met Byes kunt u zelf rouwkaarten en rouwadvertenties vormgeven, helemaal in de stijl zoals u dat vind passen bij de persoonlijkheid van de overledene. Daarmee krijgt een afscheid extra kleur en warmte. Dat is heel waardevol want je neemt maar één keer afscheid van een dierbare!

Laten doen
Wie het maken liever overlaat aan een goede vormgever is bij Byes ook aan het goede adres. Via de aanvraagoptie in de Byes site kunt u het snel en goed regelen.
Innovatieve
Byes Levensstijlen is vernieuwend omdat zowel digitaal als print gecombineerd wordt in één oplossing. Byes gaat uit van de levensstijl van een overledene en maakt de uitvaart visueel echt persoonlijk. Geen standaard afbeeldingen maar passend in de manier van leven.

Dit kan zowel online zelf gemaakt worden als via de ontwerpers van Byes. Van rouwkaart en rouwadvertentie tot digitale rouwkaart en pushberichten via app. Alle rouwmedia via één kanaal geregeld.
Uitrolbaarheid
Byes Levensstijlen is volledige landelijk dekkend en schaalbaar in te zetten. Zowel uitvaartverzorgers als nabestaande kunnen via de site zelf eenvoudig aan de slag.
Door de online tools is het mogelijk om iedere nabestaande goed te helpen en te inspireren.
Besteding prijzengeld
We zullen de mooie prijs gebruiken voor met name de promotie en naamsbekendheid te vergroten. Via bijvoorbeeld sociale media en online adverteren. Daarbij willen we radio inzetten om de naamsbekendheid te vergroten. Wanneer het budget het toelaat willen we tevens op beurzen gaan staan.
Aanmelding door
E.J.E. van Wijk
www.byes.nl