AVEO-Kaarten voor Nabestaanden

AVEO-Kaarten voor Nabestaanden

Omschrijving
Omdat de Liefde blijft ... ook na het sterven ... willen nabestaanden de overleden dierbare in hun gedachten levend houden. Dat kan met de AVEO (Aandacht Voor Een Overledene) - Kaarten voor Nabestaanden. Elke AVEO-Kaart heeft een afbeelding met tekst "Dag Lieve Schat" aan de ene kant en een gedicht voor een gestorven geliefde aan de andere kant. Er zijn 8 verschillende kaarten gemaakt. Alle AVEO-Kaarten zijn: 10x21 cm, gelamineerd, fullcolour, voor binnen én buiten.
Innovatieve
AVEO-Kaarten voor Nabestaanden zijn vernieuwend, innovatief en taboedoorbrekend, omdat dit de eerste gelamineerde kaarten voor nabestaanden zijn die:
* binnen en buiten gebruikt kunnen worden (dus ook bij een graf kunnen worden neergezet!).
* een gedicht voor een gestorven geliefde bevatten.
* helpen bij het bespreekbaar maken van het leven na de dood.
* helpen om verbonden te blijven met de overledene, zonder diegene vast te houden.
* helpen om tegen de overledene te (blijven) praten.
* gedachten aan de overleden dierbare levend te houden.
* gebruikt kunnen worden bij rouwverwerking.
Maatschappelijk belang
Omdat de Liefde blijft ... ook na het sterven ... is het van belang dat de nabestaande gedachten aan de overleden dierbare levend houdt. Door te (blijven) praten tegen een overledene is het verlies sneller te accepteren. AVEO-Kaarten voor Nabestaanden helpen daarbij. Gebruik AVEO-Kaarten als hulpmiddel bij: gedachten aan de overledene levend houden, zelf tegen de overledene (blijven) praten, het leven na de dood bespreken, verbonden blijven met de overledene, zonder deze vast te houden, rouwverwerking.
Wie de dood kent, leeft anders.
Uitrolbaarheid
AVEO-Kaarten voor Nabestaanden zijn voor iedereen in Nederland verkrijgbaar via internet en bij boekhandels. De prijs is € 2,95 per stuk en € 20,00 voor de complete set (8 stuks) incl. btw. excl. verzendkosten. De set AVEO-Kaarten is via de Eeuwig Leven Uitgeverij - Zeewolde gepubliceerd.
ISBN: 978 94 92104 29 8
AVEO-Kaarten zijn als set (8 stuks) en los verkrijgbaar.
Besteding prijzengeld
Met het prijzengeld kan ik o.a. het volgende doen:
* 100x gratis sets AVEO-Kaarten + 100x gratis boeken 'Aandacht voor een overledene' en 'Het boek dat de dood bespreekbaar maakt' weggeven.
* AVEO-Kaarten en boeken in andere talen uitgeven.
* Uitgeven luisterboeken + nieuw boek over de dood.
* Nabestaanden Cafés blijven organiseren.
Aanmelding door
Yolanda Rijks
www.overdedood.nl