Herdenkingsalbum – Een tastbare herinnering aan uw overleden dierbare

Herdenkingsalbum – Een tastbare herinnering aan uw overleden dierbare

Omschrijving
In het Herdenkingsalbum worden bijzondere herinneringen verzameld, die ingezonden worden door verschillende relaties van een overledene. Op de website kan met een unieke naamcode worden ingelogd, waarna de nabestaanden hun herinnering kunnen delen aan de hand van een mooie tekst en/of foto. Al deze herinneringen worden uiteindelijk gebundeld in een Herdenkingsalbum voor de nabestaanden, zodat zij een tastbare herinnering hebben aan hun dierbare. Met dit album kan er jaren later nog steeds teruggeblikt worden op de speciale momenten die alle naasten hebben meegemaakt met hun dierbare.
Maatschappelijk belang
Het herdenken van een overleden dierbare is erg belangrijk, zodat deze persoon toch levend blijft in onze gedachten. Het herdenken kan nabestaanden helpen tijdens het rouwproces, zodat zij het verlies van hun dierbare beter een plekje kunnen geven. Het Herdenkingsalbum geeft nabestaanden de mogelijkheid om herinneringen van naasten te zien.
Uitrolbaarheid
Omdat het Herdenkingsalbum online gemaakt wordt, is de uitrolbaarheid 100%. Met voldoende naamsbekendheid, kan iedereen in Nederland online een Herdenkingsalbum aanvragen.
Besteding prijzengeld
Met het prijzengeld kan Herdenkingsalbum optimaal investeren in naamsbekendheid, waardoor het nationale bekendheid kan genereren.
Aanmelding door
J.H.A. Burgmans
www.herdenkingsalbum.nl