Leuk Leven Plus

Leuk Leven Plus

Omschrijving
Het idee is om mijn bellijn aan te sluiten aan Yarden. Deze staat nu nog in de kinderschoenen. In deze lijn begeleiden consulenten de beller van aangifte tot stichting schadefonds. Deel van de omzet is ten behoeve van fonds slachtofferhulp.
De consulent biedt onder andere een luisterend oor en ondersteuning, advies en begeleiding aan de nabestaanden van een geweldsmisdrijf. Maar ook uiteraad aan iedere nabestaande die behoefte heeft aan hulp, ondersteuning en nazorg. Iedereen is welkom! Leuk Leven Plus is laagdrempelig en elk gesprek is vertrouwd en anoniem. Het is een 24/7 bellijn waar uitvaart- en nabestaandenconsulenten de nabestaande telefonisch hulp bieden.
Innovatieve
De consulenten kunnen vanuit huis werken. Het biedt werkgelegenheid aan de consulenten dit op de payroll van mijn uitzend/payroll bedrijf staan.

De werktijden zijn flexibel in te delen (24/7), dus ook fijn voor alleenstaande ouders, 50-plussers en mensen met een arbeidsbeperking. Kortom een win-win-situatie. Ook zal een percentage van de omzet ten gunste van Yarden kunnen zijn, omdat ik het belangrijk vind dat Yarden kan groeien en investeren in nieuwe projecten, want een goed afscheid helpt de nabestaande inderdaad VERDER!
Maatschappelijk belang
Bieden van werkgelegenheid aan de consulenten en 24/7 nazorg aan nabestaanden kunnen bieden.
Uitrolbaarheid
Het word een landelijk nummer en die wil ik via een bn'er naambekendheid gaan geven op tv.
Besteding prijzengeld
Het geld zou besteed worden aan de promotie voor naamsbekendheid en de website van de bellijn. Daarnaast moeten de kosten voor werving van kandidaten worden opgevangen. Er zal ook geld besteed worden aan het 0900-nummer.
Aanmelding door
Nicole Ruis