Muziekurn

Muziekurn

Muziekurn Muziekurn
Omschrijving
Muziek speelt een belangrijke rol in ieders leven. Zijn we verdrietig, dan kan muziek ons troost bieden. Zijn we vrolijk, dan kan muziek ons nog verder opvrolijken. Ook bij belangrijke gebeurtenissen zoals trouwen en overlijden speelt muziek een grote rol.

Muziek urn is een mooie asbestemming waar muziek in zit. Naast een mooie urn om de as in te bewaren is het ook een speeldoos. Als de deksel open gaat hoor je de favoriete muziek van de overledene, de muziek die bij de uitvaart werd gespeeld, muziek die je kan troosten of misschien zelfs de stem van de overledene. Zo is je geliefde altijd even dichtbij als de deksel van het kistje wordt open gedaan.

Naast de muziekstukken die je dierbaar zijn en die herinneringen oproepen kun je ook een aantal dierbare spulletjes en een foto in de Muziekurn bewaren. Zo is het een hele verzameling van herinneringen bij elkaar. De muziekurn is een handgemaakte urn van eikenhout (Nederlands fabricaat) en is in iedere kleur te verkrijgen.
Innovatieve
Het viel ons op dat veel urnen toch nog altijd duidelijk herkenbaar zijn als urn. Dit is iets waar niet iedereen op zit te wachten. Het leek ons mooi om een hele andere draai aan de urn te geven. Daarnaast bestaan er geen urnen of andere herinnerings objecten die muziek afspelen, terwijl dit mensen heel veel troost kan bieden. Vandaar dat wij besloten de Muziekurn te ontwikkelen.
Maatschappelijk belang
De Muziekurn kan nabestaanden helpen bij het rouwproces. Je kunt hem zo af en toe eens even open zetten, de spulletjes bekijken of herschikken en luisteren naar de muziek die je zo dierbaar is. Dit biedt troost.
Uitrolbaarheid
Muziekurn is niet alleen landelijk goed uitrolbaar (het is een product dat voor iedereen interessant kan zijn), maar ook interessant kan zijn voor bijvoorbeeld België en Duitsland.
Besteding prijzengeld
Het prijzengeld kunnen wij goed gebruiken om voorbeeldkistjes te maken om bij uitvaartondernemers te plaatsen. Dit geeft ons ook de kans om bijzondere uitvoeringen te maken. Bijvoorbeeld een Muziekurn voor kindjes of een gegraveerde Muziekurn.
Aanmelding door
van Beek A.A.
www.muziekurn.nl