Zandmonument -www.zandmonument.nl

Zandmonument -www.zandmonument.nl

Zandmonument -www.zandmonument.nl Zandmonument -www.zandmonument.nl
Omschrijving
Na een begrafenis gaat er vaak een lange periode voorbij, waarin een graf nog geen monument draagt. Redenen hiervoor lopen uiteen; u wilt bijvoorbeeld rustig de tijd nemen om een goede en weloverwogen keuze te maken voor de juiste steen, of er zijn vervelende financiële en andere zaken waarvoor u de nodige tijd wilt nemen.

Zandmonument biedt de mogelijkheid om te kiezen voor een persoonlijke en waardige oplossing, die van een volledig natuurlijk materiaal wordt vervaardigd: Zand.

Een Zandmonument is een klein zandsculptuur dat volledig vorm te geven is naar uw eigen wensen. Door het gebruik van speciaal sculptuurzand, en het achteraf behandelen met een biologisch afbreekbare fixeerlaag kan de sculptuur enkele maanden tot meer dan een jaar blijven staan, ongeacht de weersomstandigheden. U kunt kiezen uit een aantal bestaande ontwerpen, of voor een volledig eigen ontwerp.
Innovatieve
Tijdelijke grafmonumenten zijn niet nieuw. De inzet van een zandsculptuur (wereldwijd populair bij jong-en-oud) als tijdelijk grafmonument echter wel! Ons team werkt aan grootschalige zandsculptuur projecten wereldwijd, en heeft dit concept ontwikkeld omdat we op deze internationale projecten zien wat een zandsculptuur kan losmaken, bij mensen van alle leeftijden. Letterlijk alles kan uit zand worden vervaardigd: Een sport, een lievelingsdier, teddybeer, een voetbalclub-logo, etc etc.

Zie voor meer informatie www.zandmonument.nl
Maatschappelijk belang
Zandmonument denkt met dit product een behoefte te kunnen vervullen aan een zéér persoonlijk tijdelijk monument, dat uniek is en volledig met de hand gemaakt wordt.
Letterlijk alles kan uit zand worden vervaardigd: Een sport, een lievelingsdier, teddybeer, een voetbalclub-logo, etc etc.

Zie voor meer informatie www.zandmonument.nl
Uitrolbaarheid
Met diverse uitvaart ondernemers is gesproken over de behoefte - en haalbaarheid. Zonder uitzondering zijn de gesproken uitvaartondernemers, begraafplaatsbeheerders en andere branchegenoten enorm enthousiast. Ook op natuurbegraafplaatsen is een Zandmonument vaak bij uitstek geschikt!
Letterlijk alles kan uit zand worden vervaardigd!
Besteding prijzengeld
Het eventuele prijzengeld zal gebruikt worden om het product beter door te ontwikkelen, en om Zandmonument meer bekendheid te geven in de branche. Ook de eventuele media aandacht die bij een prijs zou horen zou geweldig zijn!
Referenties
Betrokken Uitvaarten - Den Haag, mevr. Gita Beets
gita@betrokkenuitvaarten.nl - 06 20405561

Monuta Uitvaarzorg - Doetinchem, dhr. Martijn Schenk
mschenk@monuta.nl - 0314 325917

Baaike Brand Ritueelbegeleider - Woerden, mevr. Baaike Brand
info@baaikebrand-ritueelbegeleider.nl - 06 37229778

CUVO Uitvaartzorg - Den Haag, dhr. Dirk Hoen
d.hoen@eerenvolharding.nl - 06 12419721

Nijboeruitvaartzorg - Drogeham, dhr. Peter van Reeven
peter@nijboeruitvaartzorg.nl - 06 47077263
Aanmelding door
Alec Messchaert
www.zandmonument.nl